Výzva

25.02.2019 22:25

Rodičia, starí rodičia, prarodičia, príbuzní,

všimol som si, že sa nám na modelárskych akciách začína objavovať viac a viac detičiek. Je to naozaj krásna vec a prísľub do budúcnosti. Rád by som apeloval na príbuzných aby našich malých záujemcov v modelárskych aktivitách podporovali. Viem, že to nie je určite jednoduché, ale keď to porovnám napríklad s takým mladým hokejistom, ktorého musia rodičia niekoľko krát do týždňa zavčas rána voziť na tréningy, nie je to až také hrozné.

Tiež finančne nároky na túto činnosť nie sú extrémne a hlavne sa dá využiť aj príspevok od štátu, ktorý dostane iba mládež a deti. Je to cca 150€ na rok, pokiaľ sa modelár zúčastní aspoň troch súťaží.

V Dubnici nad Váhom máme výhodu, že súťaže hádzadiel máme priamo v meste alebo v blízkom okolí len treba prísť! Modely výkonných hádzadiel sa dajú kúpiť za par euro a tak ušetriť vzácny čas na ich stavbu.

06.04.2019 je halová súťaž hádzadiel v Trenčianskej Turnej. Skúsme napnúť sily a pre najmenších zorganizovať účasť na tejto akcii v čo najväčšom počte. Ja ponúkam pomoc s dopravou a viem tiež zohnať hádzadlá pre toho kto by nemal čas ho postaviť.

Nie je dôležité vyhrať ale zúčastniť sa!!!

S pozdravom

J. tatko Dudáš

Späť

Kontakt

Raketomodelársky klub Dubnica nad Váhom
Partizánska 151/3
Dubnica nad Váhom
018 41

Správa webu
Ing. Tomáš Jankech
 
Ing. Marek Kováč

Príďte si s nami polietať...

Všetky práva vyhradené © 2015-2020 Raketomodelársky klub Dubnica nad Váhom

Tvorba web stránok zdarmaWebnode