Športovo-spoločenské stretnutie 2013

13.01.2014 08:23

Tak ako sme avizovali, v medzi sviatkovom období , 27.decembra, sa uskutočnilo stretnutie členov a priaznivcov klubu v športovom centre na trenčianskom Ostrove.  Potešila hojná účasť členov klubu, mnohí aj s partnerkami a časomeračiek a časomeračov, ktorí počas súťažnej sezóny skvele šíria dobré meno klubu medzi súťažiacimi.  Zišlo sa nás celkove 56. Veľmi radi sme  medzi nami privítali p.Milana Jelínka a dvoch členov nášho klubu z Bratislavy, z ktorých Ondro si na sviatky odskočil domov zo  zahraničia a rozhodol sa jeden deň venovať  účasti na tejto akcií. Ondro, veľmi radi sme Ťa, takmer po roku, videli a teší nás, že sa Ti v Anglicku  darí a si spokojný.

 Pri slávnostnom prípitku som všetkým poďakoval za aktivitu počas roku 2013, partnerkám za trpezlivosť a časomeračkám a časomeračom za priazeň  voči klubu. Medzi tým obsluhujúci personál priniesol niečo na sviatkami rozmlsané jazýčky. Že to bolo vynikajúcu svedčí to, že kto zaváhal tak sa mu veľa neušlo. Čerstvo upečené bagetky lákali už len svojou vôňou, preto sa minuli najrýchlejšie a chvíľu bolo treba čakať na ďalšiu várku z pece.  Rodina Dudášová priniesla krásnu tortu v tvare podkovy s nápisom RMK Dubnica.

Popri debatách na rôzne témy, z ktorých chvíľami prevládali modelárske, si prítomní prezerali štyri diely fotoknihy  (kuchtík Miloško, vďaka za tento nápad) z klubového života a niekoľko desiatok fotografií , z ktorých niektoré pamätajú obdobie minimálne pred 35-timi rokmi. Pobavili sme sa na tom ako sme vyzerali, keď sme boli mladí a pekní.

Na bowlingovej dvojdráhe sa gule nezastavili, gúľali sa a gúľali, často i tam, kadiaľ nemuseli. V týchto okamžikoch fyzikálne zákony víťazili nad chcením a silou myšlienky. O tom, že mnohí sa snažili opakovaním série hodov si vylepšiť svoje priebežné umiestnenie, svedčia posledné  gule, ktoré  sa dokotúľali ku kolkom v čase, o ktorom sa hovorí, že vtedy hodiny bijú najhustejšie, piatok končil a začínala sobota.

Akcia medzi zúčastnenými mala pozitívny ohlas a vyslovili prianie, aby sa takéto akcie na záver každého roka  stali tradíciou. To všetkých, ktorí sa podieľali na príprave akcie, potešilo a za celý prípravný tím som prisľúbil, že bude našou snahou urobiť všetko pre to, aby toto prianie vyslovené účastníkmi  sa aj naplnilo. K nášmu dobrému pocitu zo stretnutia prispel i personál , ktorý nás obsluhoval. Ďakujeme im.                                                                                                                                             

Na záver šestica najúspešnejších bowlingistov:

1.

Ťupek Karol

119

2.

Ivanič Maťko

109

3.

Dudáš Matúš

106

4.

Ťupek Juraj

105

5.

Dudášová Ľubica

100

6.

Konečný Miloš

100

 

Ešte pár fotiek

plus.google.com/photos/

 

Ťupko  

 

 

Späť

Kontakt

Raketomodelársky klub Dubnica nad Váhom
Partizánska 151/3
Dubnica nad Váhom
018 41

Správa webu
Ing. Tomáš Jankech
 
Ing. Marek Kováč

Príďte si s nami polietať...

Všetky práva vyhradené © 2015-2020 Raketomodelársky klub Dubnica nad Váhom

Vytvorte si web stránku zdarma!Webnode