Oslava okrúhleho jubilea

04.12.2016 10:47

V nedeľu predpoľudním 27.11.2016 sme sa stretli viacerí členovia klubu za účelom milej udalosti. Náš klubový kuchtík- Miloško Konečný nás pozval na oslavu krásneho životneho jubilea. V tento deň uplynulo

70 rokov

od okamžiku, keď jeho rodičia počuli prvýkrát jeho plač po príchode na tento svet a jeho šťastná mamička si ho privinula k sebe.

Miloško, členovia klubu Ti prajú i naďalej Tvoj optimiznus, zdravie, toľko úspešných pristátí Tvojich modelov koľko absolvuješ s nimi štartov. Na klubových akciách a súťažiach sa naďalej budeme tešiť na Tvoje špeciality – guláš, langoše, zemiakové placky a nie len my, ale i ostatní účastníci akcií. Týmto pomáhaš medzi modelárskou komunitou, nie len slovenskou ale i medzi zahraničnými súťažiacimi, šíriť klubovú pohostinnosť. Viem, že tomu venuješ veľa času, ale spokojné a umastené pusinky konzumentov Tvojich špecialít Ťa napĺňajú pocitom spokojnosti, je to Tvoj podiel na rozvoji činnosti klubu.

V prepožičanej zasadačke miestnych dobrovoľných hasičov pre nás pripravil bohaté pohostenie, stoly boli plné rôznych maškŕt a občerstvenia. Postupne sa vytvorila fronta gratulantov a každý prítomný zablahoželal oslávencovi. Ako posledný blahoželal,  poďakoval za doterajšiu aktivitu a povzbudil do ďaľších rokov predseda klubu.

Pri gratuláciách Miloško prevzal osobné i darčeky spoločné zakúpené za prispevky viacerých členov klubu. Bol to model najväčšieho dopravného lietadla na svete - A380 a súprava na diaľkové ovládanie modelov. Zo všetkých darčekov mal Miloško úprimnú radosť, ktorú sprevádzalo i pár chlapských sĺz.                                                             

Všetci sme si pochutili na tradične vynikajúcom guľáši a chutných langošoch, ktoré pod Tvojim starostlivým dohľadom pripravovala dcéra Kamilka a vnučka Valika. Na záver po rozkrájaní prekrásnej torty s modelárskou tematikou a jej zbaštením sme si doplna zaplnili naše žalúdky.

V odpoľudňajších hodinách sme všetci poďakovali za pozvanie a rozišli  sme sa domov.

Fotografie zhotovila Miloškova vnučka Valika.

Ťupko, 2.12.2016.

Späť

Kontakt

Raketomodelársky klub Dubnica nad Váhom
Partizánska 151/3
Dubnica nad Váhom
018 41

Správa webu
Ing. Tomáš Jankech
 
Ing. Marek Kováč

Príďte si s nami polietať...

Všetky práva vyhradené © 2015-2020 Raketomodelársky klub Dubnica nad Váhom

Vytvorte si web zdarma!Webnode