Jarné polietanie pri guláši

15.04.2015 19:22

Konečne sa počasie umúdrilo a tak sme v tomto roku prvý krát mohli vychutnať takmer prijemné víkendové počasie. Vychutnať doslovne, lebo okrem lietania nám dobre padol kotlíkový guláš v mojom prevedení. Asi bol dobrý, lebo po dvadsaťlitrovom hrnci sa len tak zaprášilo.

Lietali všetky možné aj nemožné kategórie, ale hlavne modely pre zábavu, potešenie a relax .Ani náhodné nárazy vetra neodradili skutočných modelárov, aby sa prezentovali so svojimi modelmi, či už vlastnou konštrukciou ,alebo  modelom z obchodu. Bolo sa na čo pozerať. Vítaný bol každý kto prišiel, či už s modelom ,alebo len tak na nákuk. Nemožno nespomenúť vysokoaktívny prístup k úprave pristávacej plochy letiska rodiny Romana Holbu a Mariána Černeja. Takmer celé dopoludnie neúnavne kosili, rekurtikukovali a valcovali pristávaciu plochu. S vlastnými kosačkami a na vlastné náklady. Patrí im veľká vďaka, obdiv a uznanie. Poslúžili ako vzor ostatným prísediacim divákom.

Okrem prezentácie vlastnej modelárskej tvorby a či konzumácie gulášu, treba dať veľký dôraz na  družné debaty na  nám vlastnú tému. Uvedomujeme si, že nikde sa nedá získať také množstvo technických informácíí, ako práve na takomto „neoficiálnom“ stretnutí pacientov s diagnózou letecký modelár. Považujem to za veľmi dôležitú činnosť a okrem iného aj spôsob pre utuženie a súdržnosť náško kolektívu , ktorá je v toto čase pre nás tak prepotrebná.

Zostávam v presvedčení, že iniciatíve v tomto smere sa medze nikomu nekladú. Každý nápad pre podobnú voľnočasovú aktivitu bude pozitívum pre náš klub. A o to hlavne ide. Moje kulinárske výmysli  a služby bufetu sú kedykoľvek k dispozícii.

Na najbližšie stretnutie sa teší

Miloš

[a]

Fotky:

facebook...

Späť

Kontakt

Raketomodelársky klub Dubnica nad Váhom
Partizánska 151/3
Dubnica nad Váhom
018 41

Správa webu
Ing. Tomáš Jankech
 
Ing. Marek Kováč

Príďte si s nami polietať...

Všetky práva vyhradené © 2015-2020 Raketomodelársky klub Dubnica nad Váhom

Vytvorte si web stránku zdarma!Webnode