Letecký deň Slávnica 2017

30.07.2017 09:11

Ahojte priatelia modelári.

Pokyny k zajtrajšiemu LD

Mám vstupy na autá - ak by Vás nechceli pustit na letisko volať mne (0914218233), doniesiem vstupku na bránu. Ráno to možno dám do ruk ludom na bráne aby Vás vedeli idenfikovat podla SPZ.

Príchod na letisko: 9.30

Ráno sa pripraví a vytýči stojánka, rozdajú sa dotazníky pre komentátora + pripravíme letový program. Do 12.00 bude možné operatívne poletovať voľne, od 12.00 lietame hlavný program. Občerstvenie pre účastníkov by malo byť zabezpečené.

Mala by byť natiahnutá predlžovačka z kempu, aby sme mohli nabíjať baterky. K dispozícii bude aj 1 prístrešok.

Počasie je zatiaľ otázne. Očákava sa prechod frontu, pršať by malo ale až vo večerných hodinách. Bude však dosť oblačnosti takže nebude nejak pražiť slnko. Dúfam že vietor bude slabý...

Ja pôjdem pravdepodobne na letisko skôr aby sme všetko začali chystať.

Riadiaci lietania: Marek Kováč - budem počúvať aj prevádzku reál, takže budeme mať prehlad + budem v spojení s komentátorom.

Bude treba ešte sledovať pohyb ľudí, aby niekto nevybehol za pásku a nepoškodil niekomu niekto model..

Komentovanie zatiaľ F. Štefánik + 1 klubový člen...

Dňa 19. 8. 2017 sa uskutoční na letisku v Slávnici letecký deň a v rámci spolupráce medzi našim klubom a letiskom sme boli oslovení, že by sme mohli tvoriť súčasť tohto leteckého dňa. Opäť sa plánuje harmonogram a plán podobný ako minulé roky, to znamená statické a letové ukážky modelov všetkých kategórií v rozsahu od 12:00 do 14:00. Bude zabezpečené komentovanie našich ukážok a každému zúčastnenému bude k dispozícií občerstvenie.

Chcem všetkých poprosiť, kto má model, je jedno aký aby sa tejto akcie zúčastnil, aspoň model ukázať na statickej ukážke. V prípade letových ukážok zostavíme letový program podľa účastníkov tak aby bol program čo najviac zaujímavý. Oslovení budú aj ľudia s veľkými maketovými modelmi, takže sa bude aj načo pozrieť. Po skončení našeho programu bude samozrejme možné sledovať hlavný letový program leteckého dňa. V ňom budú k videni skvosty ako vrtuľník Bell-47, historický dvojplošník C-104 a Tigermoth, simulácia bojov z 2.WW v podobe Retro Sky Team a pod.

Prosím všetkých, ktorý sa chcú zúčastniť a majú záujem aby mi odpísali na mail: marekdca@centrum.sk, prípadne na tel. č.: 0914 218 233. Všetky podrobnosti budem postupne zverejňovať tu aj na našej FB stránke.

Zoznam predbežne potvrdených účastníkov:

Jurčík Adam (S, L?)

Barčík Jozef (S, L)

Masár Boris (S, L)

Košút Miroslav + Martin (S, L)

Kováč Marek (S, L)

Závodský Radoslav (S, L?)

Boko Jozef (S)

Jankech Tomáš  (S, L)

Tomík Ľubomír  (S, L)

Barčík Miroslav  (S, L)

Martinka Peter (S, L?)

Gabriš Pavol (S, L)

František Babáček (S, L?)

Roman Holba (S)

Oto Centový + Michal Centový (S, L)

Späť

Kontakt

Raketomodelársky klub Dubnica nad Váhom
Partizánska 151/3
Dubnica nad Váhom
018 41

Správa webu
Ing. Tomáš Jankech
 
Ing. Marek Kováč

Príďte si s nami polietať...

Všetky práva vyhradené © 2015-2020 Raketomodelársky klub Dubnica nad Váhom

Tvorba web stránok zdarmaWebnode