Smutná správa

21.09.2014 19:54

 

Dňa 9.9.2014 sa podvečer  medzi členmi klubu  rozšírila smutná správa,  jeden zo zakladateľov RMK Dubnica nad Váhom a čestný predseda klubu Ondrej Ziman  po dlhšej chorobe zomrel vo veku 86 rokov.

Milý Ondrík,

pri príležitosti osláv 50. výročia založenia klubu, ktoré sme si pripomenuli  2.5.2014, nikoho z prítomných nenapadlo, že to bola posledná akcia, na ktorej ste sa zúčastnili.  Pri Vašich spomienkach na prvé kroky existencie RMK Vaše oči ožili spomienkami na toto obdobie, boli ste šťastný, že ste sa mohli stretnúť  pre Vás  s tak vzácnymi kolegami modelármi, či už to boli jedni zo zakladateľov  klubu,  Ing. Bohuš Pazour a Ing. Milan Jelínek , tí, ktorí sa stali členmi klubu krátko po jeho založení, tí, ktorých ste pripravovali a zučastňovali ste sa s nimi  na raketárskych súťažiach alebo  tí, ktorí na Vás spomínali ako na dlhoročného úspešného predsedu klubu. 

Boli ste hrdý na to, že za 50 rokov existencie klubu, i Vašou veľkou zásluhou ,ste mohli sledovať , ako klub sa rozrastal, ako šíri dobré meno Dubnicka nielen na súťažiach v bývalom Československu, neskôr na Slovensku a prostredníctvom organizovania medzinárodných súťaží a výsledky  klubistov na vrcholných Európskych a svetových súťažiach i v zahraničí.

Odteraz sa budete  na dianie v klube a na nás  dívať z modelárskeho neba, v ktorom Vám prajeme kľud a pohodu.

Posledná rozlúčka so zosnulým Ondrejom Zimanom sa uskutoční v piatok 12.9.2014 o 15-tej hodine v Dome smútku v Novej Dubnici.

Za RMK Dubnica nad Váhom rada klubu.

[l][r][h]

 

Späť

Kontakt

Raketomodelársky klub Dubnica nad Váhom
Partizánska 151/3
Dubnica nad Váhom
018 41

Správa webu
Ing. Tomáš Jankech
 
Ing. Marek Kováč

Príďte si s nami polietať...

Všetky práva vyhradené © 2015-2020 Raketomodelársky klub Dubnica nad Váhom

Vytvorte si web stránku zdarma!Webnode